电话

+123-456-7890

电邮

mail@domain.com

营业时间

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Russische media: Russian Navy Recent getest "Zirkoon" Hoge ultrasone snelheid raket

Volgens bronnen in de Russische defensie-industrie zal de Russische marine "GoldSho Navy" -fregrigeer de "Zirkoon" hoge ultrasone raket in de gecompliceerde omgeving testen, simuleer de vliegdekschip die de verbeelding bestrijdt. Volgens Russian Satellite News Agency zei deze bron: "Onlangs ‘Gorushkov Navy zal’ zirkoon ‘raketten van de Say Sea Sea".

"Deze test zal worden uitgevoerd in sterke interferentie en complexe doelomgevingen.

Dit is een "Zircon" raket de tweede test van dit jaar, de cumulatieve vijfde proef. Het wordt gemeld dat de Russische Northern Fleet 22350 "Golshkov Navy" Frigcy de "Zirkoon" -raket in de Witte Zee in White Sea op 19 juli probeerde op 19 juli, die op 350 km afstand raakte.

Op 20 april Dit jaar zei de Russische nationale minister van defensie Sergei Saui dat de test van de "Zirkonische" raket is gepland in 2021.

Volgens de Russische media is "Zircon" een hoge ultrasone anti-schip cruise raket. Het hoofdstoornis is het westelijke grote wateroppervlakschip, met name vliegdekschip. De vluchtsnelheid kan 9 Mach bereiken, het maximale bereik is 1000 kilometer.

(Editor: Chen Yu, Tang Song) Delen Laat meer mensen zien.

推荐文章