电话

+123-456-7890

电邮

mail@domain.com

营业时间

Mon - Fri: 7AM - 7PM

"Mijn onroerend goed" service is geüpgraded! Online kan de resultaten van de city-queryresultaten van de stad uitgeven

"Mijn onroerend goed" is algemeen geprezen door het publiek als een hoogfrequente toepassing van "met het bod" sinds vorig jaar. Het Municipal Planning Resources Bureau zei dat volgens de "2021, de" tabel van Tongbao "hervorming werkt" aan de servicenormen van "goede kantoor", het bureau wordt geüpgraded naar "My Real Estate" -service en opende de resultaten van deze stadsvraagstukken. Bewijs online nieuwe functies.

Welke nieuwe hoogtepunten zijn er na de upgrade? ● Verstrek aanvragers met bewezen bewijsstukken in deze stad (inclusief niet-behuizingcertificaat en unieke behuizingscertificaat) kunnen volwassenen worden toegepast door de bovenste generatie van Guardian-lijnen en kunnen aan de voorwaarden voldoen voor automatische auditing. 1. Nieuwe huizenherkenning vereist de naam van de behuizing. Meld u aan bij "met de app Application", WeChat of Alipay "met het bod" Applet-bewijs van de resultaten van de stadsbehuizing. Om de gegevensbeveiliging te beschermen, moet deze applicatie worden gebruikt na certificering voor face-herkenning. Lees de service.

Kies op basis van de situatie mijn vraag of generatie generaties. Ik solliciteerde voor directe inzending en diende het huis van de agent in en vulde de kindinformatie op. Dien met succes op "Mijn bestelling" om de voortgang van de server te bekijken; de aanvraag voor minderjarigen voldoet niet aan de voorwaarden voor de regel en klikt u op "Line onder query" om de weg te controleren. Onderstreepcontrole, de gebruiker kan de "huishoudelijke huishoudens" kiezen volgens de werkelijke situatie (dwz de aanvrager is een huishouder en met het kind in hetzelfde accountboek), "Of de minor een ID-kaart heeft", klik op " Volgende "Na het verstrekken van de exclusieve servicegids volgens gebruikerselectie.

Inclusief de benodigde materialen (overheidsafdelingen zijn teruggestuurd naar de elektronische licentie, kunnen helder zijn, kunnen worden vrijgesteld van het originele papier) en de recente kantoorlocatie. Nadat de indiening is geslaagd, kunt u "Details" in het huis "Mijn" kanaal "Mijn bestelling" bekijken, u kunt op "de licentie bekijken" om de miniatuur van de elektronische auditor van de "huisvestingsresultaten" te bekijken (CAN opslaan). U kunt ook klikken op "uitgave" en klikken op "Een licentie toevoegen" in de map "Gemeente" van het Municipal Planning Resources Bureau. Gebruik. (Editor: 迪, Han Qing) Delen Laat meer mensen zien.

推荐文章