电话

+123-456-7890

电邮

mail@domain.com

营业时间

Mon - Fri: 7AM - 7PM

"Fijne oliezout" "Double Reduction" komt eraan, ouders drukken erop?

"Laat de cursus van de school niet om een ??klasse te maken, neem dan je kind op, is zo moeilijk!" "Ga niet op de klas, moet je je kind een kleine darm geven ‘?" … " Dubbele reductie "beleid ingevoerd, veel ouders begonnen te klagen" dubbele reductie "-beleid heeft zijn eigen last verhoogd. In juli heeft het Office van het Centraal Comité van het CPC-Comité officieel de "Adviezen over het verminderen van de werklast van de studenten en de leidinggevende opleidingsfase" (hierna "meningen"), van de totale bedieningswaarde en de Tijd van de totale werking, verbetering van de school na het serviceniveau van de post-class, volledig standaardiseren van het gedrag van de schooltrainingen, en krachtig verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en het onderwijzen, de steun te versterken voor het ondersteunen van governance, enz. 30 Specifieke meningen, die de richting van "Double Double Offernance, enzovoort, enzovoort, 30 Afname". In feite zal het beleid "Double Reduction" niet op de ouders drukken terwijl u de studenten geeft. "Meningen" wezen erop dat de tijdstijd na de klasse de time-les na de les niet zo goed is als de lokale afstapuren, voor studenten met speciale behoeften, dient de school een vertraagde managed service te bieden; junior middelbare school Scholen kunnen zelfstudieklasse openen.

In reactie op de "twee-afnemende", zorgen ouders zich zorgen over de "studenten op school", "dubbele verminderen" beleid, om de kwaliteit van de service na de les te verhogen.

Specifiek moet de school de implementatie van de post-class-service formuleren om de aantrekkingskracht van de naschoolse diensten te verbeteren.

Maak het volledige gebruik van de after-school service-tijd, gids studenten om de operatie te voltooien, tutoring counseling en antwoorden op studenten die moeite hebben om te studeren, om de leerruimte te ontwikkelen om meer te leren, de kleurrijke wetenschap, kunst, kunst, arbeid, lezen, lezen , Interessegroep en gemeenschapsactiviteiten. Gebruik de servicetijd van de post-class niet om nieuwe lessen te spreken.

In de afgelopen jaren hebben meer en meer ouders geld uitgegeven om hun kinderen te geven om "kleine kachels te openen". Deze cursussen stelen niet alleen de kindertijd, maar werpen ook de portemonnee van hun ouders. Tegenwoordig benadrukt het beleid "Double Reduction" dat we sterke gratis online leerdiensten moeten doen. De onderwijsafdeling zal het verzamelen, ontwikkelen van verrijkte kwaliteit online onderwijs onderwijsbronnen, gebruik de nationale en educatieve lesbronnenplatforms en kwaliteitsschool netwerkplatforms, gratis voor studenten met hoogwaardige onderwijsbedrijven en bedekken alle leeftijdsadvertenties. Middelen. Middelen. In Beijing zullen "Dubbele reductie" -maatregelen volledig de pre-charge management-methode van disciplinaire schoolopleidingsinstellingen implementeren. Incorporatie van de disciplines van de verplichte onderwijsklasse in de richtlijnenbeheersbehoeften van de regering, bepalen wetenschappelijk de prijsmethode, wist u de oplaadstandaard en resoluut beteugelt high-fee en buitensporig winstgevend gedrag. Ik geloof dat met de ordelijke vooruitgang van ‘dubbele reductie’ op een ordelijke manier werkt, een meer goedaardige educatieve ecologie zal geleidelijk worden vastgesteld.

Gerelateerde Links:.

推荐文章