电话

+123-456-7890

电邮

mail@domain.com

营业时间

Mon - Fri: 7AM - 7PM

"Drie veranderingen in één pas" om de stedelijke functie te verbeteren

Originele titel: "Drie verandering One Tong Facheng" verbetert Urban Function Xi’an City om de 14e nationale games te organiseren als een kans, co?rdinaat stedenbouw en bouwbeheer, promoten "Drie verandering en één pass" en stedelijk bouwmanagementbeleid, verbetering XI ‘Een nationaal centrumstad governance vermogen en niveau.

  OUDELIJKE NEETTE TRANSFORMATIE MOETEN INDIENDEN MOETEN MACHTIG MACHTIG DOOR OUDE VERWIJDERINGSPUNTWERKTRANSFORMATIE LOSVE HET PROBLEEM VAN VERWARMTE PIJLIJN, VERBETERING VAN DE KWALITEIT VAN VERWARMING; transformeer het oude gaspijpnetwerk, elimineer veiligheidsrisico’s; Binnenwoningen drinken water Gezamer; door de renovatie van buitenafgrijpende pijpnetwerk, lost het probleem van ernstige pijpleiding verstopping op en de buitenste stroomvloeistof is frequent. Verhoog de parkeerplaats, zodat de voertuigen in de Gemeenschap geparkeerd zijn; het toevoegen van de oudere, kinderactiviteiten, die een vrijetijdsbesteding en entertainment biedt voor ingezetenen.

  42 Stadsorpjes, ShantyTures versneld tot het einde van juni 2021, Xi’an City zou de 42 stadsdorpen en shanty-districten van de belangrijkste regio’s van de nationale games en de belangrijkste knooppunten van de stad, waaronder 25 stadsdorpen, 11 splitter ontmanteling, 11 werk en de rectificatie van 6 stadsdorpen.

  Uitgebreide verbetering van de 509-voudige straatstraatbanen, 20 meter wegen, inclusief 10 meter rond de stad, inclusief de "two-way", inclusief de "two-way", inclusief de "two-way cover", en in overeenstemming Met de "tweerichting" worden de normen voor het monitoren van de volledige dekking versterkt en getransformeerd, ervoor zorgen dat de verbetering van verbetering en renovatie-taken vóór eind mei 2021 zijn voltooid, en de inspectie en aanvaarding werd voltooid vóór eind juni 2021.

  Gieten 58 Breekwegen in april 2021, open 58 Breekwegen, implementeren tegelijkertijd infrastructuurconstructie zoals ondersteunende pijplijn, groene verlichting, verkeerslogo, openbare transportfaciliteiten, zodat Xi’an Road Traffic Ring Ring, internetnetwerk is aangesloten, verbeterde de connectiviteit van het netwerksysteem en toegankelijkheid, verlicht de verkeersdruk, en handig voor het publiek, verbeteren de menselijke omgeving en verbetert het beeld van de stad.

  Het optimaliseren van de stadsruimte vóór eind mei 2021, voltooide de belangrijkste stadsweg en het stadsdorp, de oude communautaire communicatie frame luchtvaartmaatschappij.

  Voorbereid voor de belangrijkste, secundaire weg, belangrijke regio en optische communicatie-eenheid en de optische route, vervolledigen de Yingbin Avenue (eerste-level weg) en de 14e conferentielocaties, 89 wegen in de 89e weg, en naar de hoofdkantoor, metro (tweede , Drie wegen), Back Street-steegjes (takken) en stadsdorpen, Old Community Elektriciteit Bovenleidingen worden geretourneerd; vóór de 14e nationale games, de 32 km van Pipe Gallery Construction en overheadlijnen geland. De bijbehorende motorbuisconstructie en kabellanding zijn ook georganiseerd.

Cre?er een door de stad ge?ntegreerde milieu-draagsysteem met een prachtige omgeving, verbetering en redelijke lay-out, optimaliseer de stedelijke ruimteomgeving.

(Editor: Yubihui, Deng Nan).

推荐文章